rss
  • Mangalica zsírban sült sertéskaraj, tejfölös burgonyával, tejföllel öntött tésztával, savanyúsággal - Ágnes asszony módra Új hirdetés feladása <<<

  • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Webes
    Webes

    Mangalica zsírban sült sertéskaraj, tejfölös burgonyával, tejföllel öntött tésztával, savanyúsággal - Ágnes asszony módra

    Egy egyszerû, de mégis fenomenális ételrecept: Mangalica zsírban sült sertéskaraj, tejfölös burgonyával, tejföllel öntött tésztával, savanyúsággal - hagyományosan elkészített - sütött sertéskaraj, - hagyományosan fõtt spagetti tésztával, - hagyományos tejfölös-vajas, tört krumplival (krumplipürével), - tetszés szerint befõttel, céklával, csemege uborkával, - mindezt leöntve 3 kanálnyi tejföllel, Jó étvágyat kívánunk!

    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!
  • Hozzászólások

  • További receptek