rss
  • Házi kechup készítés egyszerûen! Új hirdetés feladása <<<

  • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Webes
    Webes

    Házi kechup készítés egyszerûen!

    Hozzávalók: - paradicsom (2-3 kg), - 3 nagy vöröshagyma, - 4 nagy gerezd fokhagyma, - 1 piros paprika, - 25 cl Almaecet, - 150 g világos barna cukor, - 3 kávéskanál só, - frissen õrölt fekete bors, A hozzávalókat összedaraboljuk és feltesszük fõni egy nagy fazékban és fõzzük-fõzzük míg homogén anyagot nem kapunk. A szegfûszeget tegyük a régi fajta „tea tojásba”. Ez kb. 1,5-2 óra és a végén, -mielõtt teljesen kész lenne- tesszük bele a cukrot, ecetet, vega-mixet, tartósítót, hagyjuk egyet még forrni, és kézi mixerrel turmixoljuk össze, a kívánt sûrûségûre. Elõmelegített üvegekbe tesszük, és mielõtt lezárnánk, a tetõ alá tegyünk celofánt és a kettõ közé még egy késhegynyi tartósítót. Lezárjuk az üveget és „dunsztba” tesszük. Másnap akár már fogyasztható is. Sok sikert hozzá!

    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!
  • Hozzászólások

  • További receptek