2024.04.20. - Tivadar
bohócdoktor vizit szja 1%

Kalóz grill

Kalóz grill

  Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

Hozzávalók: - 1 kg csirkemell (pulyka is lehet) - 1 citrom - 1 lime - 5 cl rum - 1 dl olívaolaj -koriander - só - tarkabors Elkészítés: A csirkemellet megtisztítom, 1-1,5 cm vastag szeletekre vágom, és egyenként besózom. A koriandert, a tarkaborsot durvára õrlöm vagy töröm. A citrom héját lereszelem, és a lime-mal együtt kicsavarom a levét, majd összekeverem a fûszerekkel, az olajjal és a rummal. A csirkemelleket beleforgatom. Ezután néhány órát pihentetem. Végül grillen megsütöm. Grillezett zöldségekkel tálalom.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!