2024.04.18. - Andrea, Ilma
bohócdoktor vizit szja 1%

Lecsós csirkecomb

Lecsós csirkecomb

  Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

2010. júl. 04. 09:47 | Válasz | #179 Lecsós csirkecomb Hozzávalók: 4-4 db alsó- felsõcomb 50 dkg paradicsom 30 dkg paprika 2 db nagyobb vöröshagyma 10 dkg húsos füstöltszalonna 5 ek. olaj 1 kk. pirospaprika 2-3 kk.cukor ízlés szernt kevés liszt, só , bors. Elkészítés: A szalonnát felkockázzuk, és zsírjára sütjük. Csirkecombot, besózzuk, borsozzuk és lisztbe forgatjuk. A felhevített olajon 2-3 percig sütjük takarékon mindkét oldalát. Közben a szalonnazsírban megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, rátesszük a pirospaprikát, a cikkekre vágott paradicsomot, és a csirkecombot. Egy kis sót és a cukrot teszek bele. Fedõ alatt 20-30 percig pároljuk, attól függ milyen vastag a comb, ekkor rátesszük a felszeletelt paprikát, és még 10 percig pároljuk. Tálalhatjuk párolt rizzsel, vagy csak simán, friss házikenyérrel.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!