1.500,-Ft Ft
Csak regisztrált felhasználóknak!
Hozzávalók: - 30 dkg marhahátszín - 1 nagyobb sárgarépa - 10-15 dkg csiperkegomba - 1 szál póréhagyma - 1 db chilipaprika - 1 evõkanál paradicsompüré - 1 diónyi friss gyömbér - 2 gerezd fokhagyma - 5 dl húsalaplé - 1 csokor petrezselyem - só - bors A hátszínt vékonyan felcsíkozzuk, majd felszeleteljük a póréhagymát, a sárgarépát, a gyömbért, a fokhagymát, a gombát és a chilipaprikát. A húst forró olajon pirítani kezdjük, és az aprított gyömbérrel és a fokhagymával ízesítjük. Hozzákeverjük a paradicsompürét, majd mikor az egész alaposan áthevült, hozzáadjuk a répát és a chilit. Újabb rövid pirítást követõen beleszórjuk a póréhagymát és a gombát is, majd felöntjük húsalaplével, és ha szükséges, kevés vízzel. Óvatosan sózzuk, borsozzuk, és aprított petrezselymet szórunk bele. Amint a hús megpuhult, a levest már tálalhatjuk is.