2024.04.24. - György

Paradicsomos káposzta

A fejes káposztát csíkokra vágom és felteszem köménymagos vízbe fõzni. Közben kis olajon 1-2 kanál lisztet pirítok (nem barnára), ráöntök 2 kicsi doboz paradicsomkonzervet (vagy paradicsomlevet) és vízzel felengedem.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Mikor megfõtt a káposzta kiszedem a fõzõvízbõl és átteszem a paradicsomszószba. A fõzõvízbõl annyi lével engedem fel, hogy fõzeléksûrûségû legyen. Szoktam beletenni egy csík füstölt szalonnát is és ezzel még egyszer átrottyantom. Utólag sózom és cukrozom.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!