2024.03.29. - Auguszta

Lyoni fánk

Hozzávalók: 50 dkg liszt, 7 dkg vaj, 4 dkg cukor, 4 tojás, 1 leveseskanál konyak, só, 1,5 l olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy tálban keverje össze a lisztet, a lágy vajat, a cukrot, a tojásokat, a sót és a konyakot. Keverje addig, amíg teljesen sima nem lesz. Hagyja állni 30 percig. Nyújtsa ki a tésztát 3 x 10 cm-es csíkokra. Készítsen csomót rájuk.

Kapcsolja a készüléket 3-as fokozatra. Töltse az olajat a tartályba és süsse a fánkokat a forró olajban 4-5 percig. Itassa le a zsiradékot, majd tálalja az ételt.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!