Hozzávalók: 1 evõkanál liszt, 2 dkg vaj, 2 dl tej, 1 evõkanál olaj, mustár, ízlés szerint, 1 dl fehérbor, egy csipet cukor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Elkészítés: A lisztbõl, a vajból, a felforralt tejjel híg fehérmártást készítünk. A tûzrõl levéve kihûtjük, majd hozzákeverjük az olajat, a mustárt, a fehérbort, sót, cukrot, borsot. Jól kikeverjük és megszûrjük. Ha nagyon megsûrûsödik, tejszínnel vagy vízzel hígítjuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!