2024.04.20. - Tivadar

Paradicsomos káposzta

Hozzávalók: 1 kg fejeskáposzta, 4 evõkanál sûrített paradicsom, 3 púpozott evõkanál liszt, 4 evõkanál olaj, 1 fej vöröshagyma, zellerzöld, 3 csapott evõkanál cukor, kömény, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megmosott és csíkokra vágott fejeskáposztát annyi vízben tedd fel fõni, hogy az biztosan ellepje. Tedd mellé a meghámozott, de egészben hagyott vöröshagymát és a zellerzöldet, adj hozzá sót és köménymagot is. Közben az olajból és lisztbõl készíts világos rántást, add hozzá a paradicsompürét, majd hideg vízzel felöntve keverd simára. Ha a káposzta megfõtt, sûrítsd be és még egyszer forrald össze. A végén a vöröshagymát és a zellert vedd ki, s a káposztát cukorral ízesítsd.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!