Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Nedves kézzel apró gombócokat alakítunk belõle, kevés lisztben megforgatjuk, és a forró olajban 4-5 perc alatt szép pirosasbarnára megsütjük. Leszûrjük, kisebb tepsire szorosan egymás mellé rakjuk. Leöntjük a tejjel, és a tepsit alufóliával szorosan befedjük. Elõmelegített, forró sütõbe toljuk. 20 percnyi párolás után a gombócokat megforgatjuk, és újabb 20 percig pároljuk. Mire elkészül, a tejbõl csak sûrû mártás marad, a hús fantasztikusan finom lesz.
Salátával, párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk. Csak melegen jó! Kissé munkaigényes, de különleges.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!