Hozzávalók: 1 szép nagy articsóka, 3 adag francia mártás, õrölt bors, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az articsóka szárát levágjuk, fejét sós vízben puhára fõzzük, vagy kissé megsózva, kuktában, gõzben megpuhítjuk. Még melegen tálra rakjuk, és a leveleit egyenként leszedegetve, borssal fûszerezett francia mártásban megmártjuk.
Amikor az articsókaszívhez érünk, szeleteljük fel, és úgy mártsuk a mártásba.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!