Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tésztát azután akkora lappá nyújtjuk, hogy kibélelhessünk vele egy közepes nagyságú tepsit, és forró sütõben, erõs lángon félig megsütjük. A sütõbõl kivéve baracklekvárral megkenjük, a rumból kiszedett mazsolával megszórjuk, a tojások fehérjébõl, a citromlével, a kristálycukorral és az áztatásból megmaradt rummal keményre vert habot a tészta tetejére simítjuk és visszatoljuk a forró sütõbe, de a tüzet mérsékeljük.
Inkább szárítjuk, mint sütjük, míg a hab meg nem keményedik és rózsaszínû nem lesz. A tepsiben hagyjuk kihûlni, majd kockákra vágjuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!