2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Diós kockák

Hozzávalók: 17 dkg méz, 40 dkg liszt, 15 dkg vaj, 3 tojás sárgája, 1/2 csomag sütõpor, 1/2 citrom héja és leve, 15 dkg málnadzsem. Tojásfehérje hab: 3 fehérje, 10 dkg darált dió, 10 dkg cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Gyúródeszkán összedolgozzuk a puha vajat s a sütõport. Hozzátesszük a sárgákat, mézet, fûszereket s a citrom levét és héját. Jól összedolgozzuk, majd egy kizsírozott tepsibe helyezzük, megkenjük málnadzsemmel, s rátesszük a diós tojásfehérje habot. Azonnal sütõbe tesszük, s középtûzön zsemleszínûre sütjük. Kihûlve kockára vágjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!