2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Töltött sonkaszeletek

Töltött sonkaszeletek
Töltött sonkaszeletekA tojásokat keményre főzzük és a sonkát is megfőzzük. A két főtt tojást, a főtt sonkát, a lilahagymát és a savanyú uborkát felkockázzuk, és összekeverjük a majonézzel, mustárral és a tejföllel, majd sózzuk, borsozzuk. Mindezt a sonkába töltjük, és feltekerjük. A tányér közepébe helyezzük az olívabogyót és a gyöngyhagymát. Körberakjuk feltekert sonkával. A sárgarépát vékony csíkokra szeleteljük, és minden sonka közé teszünk egy csokorral. Minden tekercsre teszünk egy szelet tojást. Petrezselyemzölddel díszítjük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:

- 10 szelet gépsonka
- 3 szelet főtt sonka
- 5 dkg vaj
- 3 db savanyú uborka
- 0,5 tubus majonéz
- 2 ek mustár
- 2 ek tejföl
- 1 fej lilahagyma
- só
- őrölt fekete bors

Díszítéshez:

- 1 db sárgarépa
- 1 szem olívabogyó
- 4 szem gyöngyhagyma
- petrezselyemzöld
- 3-4 db főtt tojás

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!