2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Sajtos tallér

Sajtos tallér
Sajtos tallérEgy tálba beleszitájuk a lisztet és a sütőport. Hozzáadjuk a köménymagot (de aki nem szereti, ezt ki is hagyhatja belőle)és a sót. Majd belemorzsoljuk a margarint. Hozzáreszeljük a füstölt sajtot, és elkeverjük. Ezután egy mélyedést készítünk, beleütjük a két tojást, és hozzáadjuk a tejfölt, közepesen kemény tésztát gyúrunk. A tésztát 1 órát pihentetjük. Kis gombócokat formálunk belőle, és forró sütővassal kisütjük. Hozzávalók: 60 dkg liszt, 25 dkg margarin, 20 dkg füstölt sajt, 3 dl tejföl, 2 tojás, 1 tk só, 1 tk sütőpor, 1/2 tk köménymag.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!