2024.03.29. - Auguszta

Tepsis csirkecomb tejszínesen

Tepsis csirkecomb tejszínesen
Tepsis csirkecomb tejszínesenA krumplit meghámozzuk, megmossuk, és karikára vágjuk. Beletesszük egy tálba. A hagymát kettévágjuk, majd felszeleteljük, és hozzáadjuk a krumplihoz, megszórjuk majoránnával és szárnyas fűszerkeverékkel. Jól átforgatjuk. A csirkecombokat letisztítjuk, lebőrözzük, és befűszerezzük a szárnyas fűszervarázzsal és a magyaros fűszerrel. Egy olajjal kikent tepsibe halmozzuk a hagymás fűszeres krumplit, eligazgatjuk, majd ráfektetjük a combokat. A tejszínt elkeverjük a liszttel, és belenyomjuk a sajtot, jól összedolgozzuk, és ráöntjük a tepsibe lévő krumplira és húsra. Alufóliával lefedjük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

200°-on sütjük, mikor már majdnem kész, levesszük róla az alufóliát, és ráhalmozzuk a reszelt sajtot.
A sütőt felső sütésre állítjuk, hogy jól rápiruljon a sajt.

Hozzávalók:

- 10 csirkecomb
- szárnyas fűszerkeverék
- magyaros fűszerkeverék
- 7 nagy krumpli
- 3 fej nagy hagyma
- 1 cs tejszínes tömlős sajt
- 5-6 dl tejszín
- 1 ek liszt
- majoránna
- trappista sajt
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!