2024.03.29. - Auguszta

Diós zellersaláta

Hozzávalók:

- 1 közepes zeller
- 1 alma
- daráld dió
- petrezselyemzöld
- só
- bors
- 2 evőkanál olívaolaj
- 2 evőkanál citromlé
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A zellert és almát megpucoljuk, megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. Az almát nem kötelező meghámozni. Egy tálba összekavarjuk az apróra vágott petrezselymet és a darált diót. Ráöntjük az olívaolajat, amit összekavartunk citromlével és ízlés szerint sóval és borssal. Hozzáadjuk az almát és zellert. A salátát jól összekavarjuk és tálalásig hideg helyen tartjuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!