2024.04.18. - Andrea, Ilma

Virslis kifli

Hozzávalók:

- 2 dl tejföl
- 2 tojás (egyik fehérjét kihagyjuk, megkenni a tetejét)
- 1 kocka + 2 kanál margarin
- 5 kk. só
- 1 ek. cukor
- 1 élesztő
- 2 dl tej
- 1 kg liszt
- 12 db virsli
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Megkelesztjük az összeállított tésztát, majd 2 felé vesszük és kinyújtjuk 2-3 mm vastagra. Kb. 20-22 csíkot vágunk keresztbe és feltekerjük egyenként a negyed virslikkel, majd finoman összenyomjuk a végüket.

Tojásfehérjével megkenjük őket és megsütjük. A tészta másik felével ugyanígy járunk el. Jó étvágyat hozzá.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!