A tésztához:
- 20 dkg porcukor
- 20 dkg liszt
- 4 db tojás
- 1 dl tej
- 1 dl olaj
- 1/2 csomag sütõpor
A krémhez:
- 1 nagy pohár tejföl
- 3 csomag vaníliás cukor
Hozzávalók:
A mázhoz:
- 7 dl víz
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 20 dkg porcukor
- 2 csomag italpor (bármilyen ízû)
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tésztához a porcukrot és a tojást habosra keverjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót, a tojások fehérjét felverve. Elõmelegített sütõben megsütjük.
A krémhez a tejfölt elkeverjük a vaníliás cukorral. A kihûlt tésztára kenjük.
Végül a mázhoz 7 dl vízben a 2 csomag vaníliás pudingot 20 dkg porcukorral felfõzzük, langyosra hûtjük, majd hozzáadunk 2 csomag italport. A tejfölös krém tetejére öntjük, 1 óra múlva szeletelhetõ.