2024.03.29. - Auguszta

Bolero

Hozzávalók:

A tésztához:

- 20 dkg porcukor
- 20 dkg liszt
- 4 db tojás
- 1 dl tej
- 1 dl olaj
- 1/2 csomag sütõpor

A krémhez:

- 1 nagy pohár tejföl
- 3 csomag vaníliás cukor

Hozzávalók:

A mázhoz:

- 7 dl víz
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 20 dkg porcukor
- 2 csomag italpor (bármilyen ízû)
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A tésztához a porcukrot és a tojást habosra keverjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót, a tojások fehérjét felverve. Elõmelegített sütõben megsütjük.

A krémhez a tejfölt elkeverjük a vaníliás cukorral. A kihûlt tésztára kenjük.

Végül a mázhoz 7 dl vízben a 2 csomag vaníliás pudingot 20 dkg porcukorral felfõzzük, langyosra hûtjük, majd hozzáadunk 2 csomag italport. A tejfölös krém tetejére öntjük, 1 óra múlva szeletelhetõ.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!