Az epret megmossuk, jól lecsurgatjuk. A túrót finomra áttörjük, habosra kikeverjük a porcukorral, vaníliás cukorral, a tojássárgájával, majd hozzáadjuk az áttört, leszûrt epret és óvatosan beleforgatjuk a tojás kemény habbá vert fehérjét.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Hozzávalók:
50 dkg tehéntúró,
50 dkg eper,
15 dkg porcukor,
2 dkg vaníliás cukor,
2 tojás,
fél doboz babapiskóta,
3 dl tejszín.
Üvegkehelyben tálaljuk úgy, hogy az aljára babapiskótát teszünk, rá a túrókrémet, a tetejét pedig tejszínnel és egész eperrel díszítjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!