2024.03.29. - Auguszta

Csorbaleves birkahúsból

Hozzávalók:

- 50 dkg birkahús
- 1 murok
- 1 zeller
- 1 paszternák
- csokor petrezselyemzöldje
- 1 kanál paradicsomlekvár
- káposztalé
- csípõs paprika
- só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése:

A birkahúst darabkákra vágjuk, és 2 liter sós vízben fõni tesszük. Idõnként lehabozzuk. Miután majdnem megfõtt, hozzáadjuk a laska-vékonyra metélt zöldséget.

Mikor a hús már megfõtt, belekeverjük a paradicsomlekvárt, és ízlés szerint egy kis õrölt csípõs paprikát. Káposzta levével savanyítjuk, és forrón szolgáljuk fel, petrezselyemmel meghintve.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!