- 20 dkg porcukor
- 3 tojásfehérje
- 20 dkg darált dió
- 1 csapott kiskanál õrölt fahéj
- 3 szem szegfûszeg megõrölve
- 1 kiskanál kakaó
- lekvár
A díszítéshez:
- apró szines cukorkák
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tojásfehérjébõl kemény habot verünk, a diót, a fûszereket és a cukrot hozzákeverjük. Lisztezett deszkán fél centi vastagra nyújtjuk, és tojásformával kiszúrjuk, majd óvatosan kivajazott, kilisztezett sütõlemezre fektetjük. Elõmelegített sütõben, kis lángon kb. 20-25 percig sütjük. Savanykás lekvárral kettesével összeragasztjuk, és apró, színes cukorkákkal díszítjük.