2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Sonkás rakott csirkemell

Hozzávalók:

- 25 dkg bacon
- 50 dkg füstölt sajt
- 30 dkg füstölt pulykasonka
- 40 dkg csirkemellfilé
- só
- bors
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk. Sóval, borssal ízesítjük. Egy közepes jénait kibélelünk a bacon felével, ráfektetjük a csirkemellet, rá a pulykasonkát, majd befedjük sajttal. A tetejére a maradék bacont tesszük, és kb. 20 percig közepes hõmérsékleten alufóliával fedve sütjük, majd levéve a fóliát még 5-10 percig pirítjuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!