- 100 g gesztenyemassza
- 4 dl tej
- 4 dl tejszín
- 2 tojássárgája
- 2 cl rum
- 1 cs. vanília puding
- fahéj
- citromhéj
- szegfûszeg
- só
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A fûszereket egy kisebb edénybe téve 1dl vízzel felöntjük és felforraljuk,majd a levet leszûrjük és kihûtjük.
A gesztenyemasszát áttörjük és a tejszínnel elkeverjük.A pudingport a tejjel csomómentesre keverjük.A tejszínes gesztenyét,a tejjel elkevert pudingot és a fûszerkivonatot, a tojások sárgáját,a rumot turmixgépbe tesszük,enyhén sózzuk,turmixoljuk.Levescsészébe adagoljuk,hûtõbe tesszük.Tálalás elõtt tejszínhabbal,õrölt fahéjjal vagy reszelt csokival díszíthetjük!