2024.04.20. - Tivadar

Zöldséggel töltött karaj

Hozzávalók:

- 7-8 szelet sertéskaraj
- 1-2 szál sárgarépa
- 10-15 dkg zöldborsó
- 1 tojás
- 6 ek liszt
- tej
- sütéshez olaj
- só
- bors
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A húst kiklopfoljuk. Besózzuk, borsozzuk. A kockára vágott répát a borsóval megfõzzük. Mindegyik hússzeletre teszünk belõle egy halmot. Majd a karajt feltekerjük.

Sûrû palacsintatésztát készítünk, a tojáshoz adjuk a lisztet, sót, végül annyi tejet, hogy sûrû masszát kapjunk. Mindezt simára keverjük.

A feltekert húst belemártjuk, és olajban barnára sütjük. Krumplipürével, savanyúsággal tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!