- 7-8 szelet sertéskaraj
- 1-2 szál sárgarépa
- 10-15 dkg zöldborsó
- 1 tojás
- 6 ek liszt
- tej
- sütéshez olaj
- só
- bors
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A húst kiklopfoljuk. Besózzuk, borsozzuk. A kockára vágott répát a borsóval megfõzzük. Mindegyik hússzeletre teszünk belõle egy halmot. Majd a karajt feltekerjük.
Sûrû palacsintatésztát készítünk, a tojáshoz adjuk a lisztet, sót, végül annyi tejet, hogy sûrû masszát kapjunk. Mindezt simára keverjük.
A feltekert húst belemártjuk, és olajban barnára sütjük. Krumplipürével, savanyúsággal tálaljuk.