2024.04.19. - Emma

Retekleves

Hozzávalók:

- 1 csokor friss retek
- 1 kisebb burgonya
- 1/4 fej karalábé
- 1 db leveskocka
- vaj
- liszt
- petrezselyem apróra vágva
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Apróra vágjuk a megmosott retkeket, a burgonyát, a karalábét, 4 dl vízben, feltesszük fõni, és hozzáadjuk a leveskockát is.

Amikor puhára fõtt, akkor összeturmixoljuk, és a legvégén vajas rántással behabarjuk. Egy kevés petrezselymet teszünk hozzá.

A legvégén retekkel díszítjük a levest.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!