2024.04.16. - Csongor

Brokkolileves karfiolosan

Hozzávalók:

- 1 közepes fej karfiol
- 1 közepes fej brokkoli
- 2 sárgarépa
- 1 fehérrépa
- pici olaj
- 1 evõkanál liszt
- só
- ételízesítõ
- 1 kis pohár tejföl
- 1 tojás sárgája
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A répákat megpucolom és karikára vágom. Az olajon megdinsztelem, majd rászórok 1 kanál lisztet, kicsit tovább dinsztelem. Felöntöm vízzel, fûszerezem. A rózsáira szedett karfiol megmosom a brokkolival együtt, és a levesbe rakom. Puhára fõzöm, majd lekapcsolom a gázt.

A tejfölt elkeverem a sárgájával, majd kanalanként merek rá a levesbõl, majd az egészet a levesbe teszem.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!