- 1 kicsi fej káposzta
- 1 db sárgarépa
- 1 db paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db vöröshagyma
- 1 pár virsli
- só
- bors
- 1 teáskanál majoránna
- 1/2 teáskanál köménymag
- 2-3 evõkanál olívaolaj
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Tisztítsuk meg a zöldségeket, a káposztát nagyon vékony csíkokra, a sárgarépát karikára, a paradicsomot, vöröshagymát kockára, a fokhagymát apróra szeljük. Az olívaolajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzátesszük a paradicsomot és a fokhagymát.
Tegyük rá a káposztát és fûszerezzük (só, bors, majoránna, kömény). Öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje és fedõ alatt fõzzük, amíg megpuhulnak a zöldségek
Tegyük bele a felkarikázott virslit és fõzzük össze