2024.03.29. - Auguszta

Ropogós rántott hús

Hozzávalók:

- 4 szelet 1 cm vastag csirkemell/sertéskaraj
- 2 tojás
- 1 bögre liszt
- só
- õrölt bors
- kukoricapehely
- aprított petrezselyem
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A húsokat ½ cm-es vastagságúra klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Felverjük a tojásokat, enyhén sózzuk, hozzáadjuk az aprított petrezselymet. A kukoricapelyhet apróra törjük (mozsárban, vagy konyharuhába bugyolálva klopfolóval). A következõképpen panírozzuk: liszt, tojás, liszt, tojás, kukoricapehely. Bõ sütõolajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!