2024.04.23. - Béla

Hókocka

Hozzávalók:

- 30 dkg liszt
- 7 dkg vaj
- 2 dkg szalalkáli
- 2 ek cukor
- 1 tojás

Krém:

- 25 dkg vaj
- 25 dkg porcukor
- 1 tojás
- 1/2 l tej
- 2 cs pudingpor
- 1 cs vaníliás cukor
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A tészta összeállításához összegyúrjuk a hozzávalókat, majd 4 lapot sütünk belõle. Mialatt sülnek a lapok, elkészítjük a krémet.

A vajat és a porcukorral, a tojással kikeverjük, majd a fél liter tejet és a pudingport sûrûre fõzzük, és hûlni hagyjuk.

Miután kihûlt a puding, azután összekeverjük a vajas krémet és a pudingot, majd rákenjük a lapokra.

A tetejét porcukorral hintjük meg. Másnap szeleteljük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!