A megtisztított, felkockázott zellert fõzd puhára 8 dl csontlében, vagy sós vízben. Adj hozzá finomra vágott zellerzöldet és borsot is.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tejfölbõl és a lisztbõl készíts habarást és ezzel sûrítsd be a levest. (Ha kell, még adj hozzá sót.) A felkockázott zsemlét sütõben pirítsd meg. Tálaláskor szórj zsemlekockákat és finomra vágott zellerzöldet a leves tetejére.
Hozzávalók:
30 dkg zeller
2 dl tejföl
2 evõkanál liszt
1 zsemle
zellerzöld
õrölt bors
só
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!