2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Vörösboros pulykacomb

Hozzávalók:

- 2 db pulyka alsócomb
- 2-3 kk pulykafûszer
- 5 dl vörösbor
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A húst megmossuk, egyenletesen rászórjuk a fûszert, majd elhelyezzük a sütésre szánt jénaiban vagy tepsiben. Fél óra után ráöntjük a vörösbort, fóliával betakarjuk, és sütni kezdjük.

Úgy 1 óra elteltével ránézünk, és megfordítjuk a combokat. Újabb 3/4 óra után megint ellenõrizzük, és ha túl sok maradt a vörösborból, kicsit fólia nélkül párologtatunk el belõle. Ízlés szerint pirítjuk, vagy nem.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!