- 30 dkg párizsi
- 5 db fõtt tojás
- 3 db savanyú uborka
- 1/2 nagy tubus majonéz
- 2 dl tejföl
- só, bors
- 1 ek mustár
- pici citromlé
Díszítéshez:
- olívabogyó
- piros paprika
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A majonézt, tejfölt, citromlevet, mustárt összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a felkockázott fõtt tojást, uborkát és a párizsit. Egy tálcára halmozzuk, formára igazítjuk.
A piros paprikából kivágjuk a sálját és a sapkáját. Kicsi majonézt nyomunk a sapkája tetejére. A szemei olívabogyóból, orra és a szája pici piros paprikából van.