- 25 dkg száraztészta
- 2 paradicsom
- 1 TV paprika
- 2 fõtt tojás
- 10 dkg gomba
- 10 dkg reszelt trappista sajt
- fél csokor petrezselyemzöld
- 1 pohár natúr joghurt
- majonéz ízlés szerint
- só
- bors
- majoranna
- oregano
- citromlé
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tojásokat megfõzzük, majd aprór kockázzuk. A paprikát és a paradicsomot szintén felkockázzuk. A gombát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és kevés olajon megpároljuk. Ezalatt a tésztát sós vízben kifõzzük.
Miután leszûrtük és lecsepegtettük a tésztát, hozzákeverjük a zöldségeket, a tojásokat, ízlés szerint sót, borsot, fûszereket. A majonézt a joghurttal és pár csepp citromlével összekeverjük, majd a tésztára öntjük, s ezzel is összekeverjük. A sajtot ráreszeljük, és az apróra vágott pertezselymet rászórjuk.