2024.04.19. - Emma

Császárszalonnás paradicsomos tészta

Hozzávalók:

- 10 dkg felcsíkozott császárszalonna
- 25 dkg tészta
- pár szem koktélparadicsom
- só
- bors
- 2 evõkanál paradicsomsûrítmény
- 1 közepes fej hagyma felcsíkozva
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A császárszalonnát nagyon kevés olajon megpirítjuk. Amikor már szépen megpirult, hozzáadjuk a felcsíkozott hagymát, és ezzel még egy pár percig tovább pirítjuk. Ha a hagyma is megfonnyad, hozzáadjuk a kifõtt tésztát, összekeverjük.

Pár perc után ráöntjük a 2 kanál sûrített paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, s szintén összekeverjük. Ezután tányérra szedjük, és koktélparadicsommal tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!