- 4 tojás
- 16 db kimagozott, töltött olajbogyó
- 1 evõkanál tejföl
- 2 dkg margarin
- 1 teáskanál reszelt vöröshagyma
- 1 púpozott teáskanál majonéz
- só
- bors
- néhány salátalevél
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tojásokat enyhén sós vízben keményre fõzzük, meghámozzuk és hosszában félbevágjuk.
A sárgákat kiemeljük, összekeverjük a reszelt hagymával, a margarinnal, a majonézzel, a tejföllel, sóval, borssal és az apróra vágott olajbogyó felével.
E masszát az egyik végén kilyukasztott nejlonzacskóba tesszük, és a fél tojásfehérjéket így könnyen megtöltjük.
Salátával bélelt tálra (tálcára) helyezzük, és a maradék felaprított olajbogyóval díszítjük. Hûtve kínáljuk.