2024.04.19. - Emma

Fokhagyma krémleves

Hozzávalók:

-1 vagy 2 fej fokhagyma megpucolva
-1 nagyobbacska fej vöröshagyma
-2 dl tejszín
-2 evõkanál liszt
-növényi olaj, lehetõleg oliva
-só
-bors
-picike rozmaring
-pirítós kenyér kocka
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:
A megpucolt vöröshagymát kezd el olajon pirítani majd add hozzá a megtisztított összemorzsolt fokhagymákat és ezt is pirítsd egy picit. Vedd le a tûzrõl és óvatosan keverd bele a lisztet. Öntsd fel 1/2liter vízzel és add hozzá a tejszínt és a fûszereket.

Nem baj ha csomós úgy is össze fogod turmixolni. Ha összeforrt a leves jöhet a turmix majd forrald fel utoljára is! Lehet még bele tenni sajtot is. Pirítós kenyér kockát teszek bele.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!