2024.03.29. - Auguszta

Gyümölcsös-joghurtos piskótatekercs

Hozzávalók:

- 1 dl víz
- 30 dkg málna
- 2 evõkanál porcukor
- 2 pohár gyümölcsjoghurt
- 3 evõkanál kristálycukor
- 1 csomag vanília puding
- 1 db piskótarolád
- 25 dkg margarin
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A pudingot simára keverjük a cukorral és egy dl vízzel, hozzáadjuk a joghurtot, elkeverjük és felfõzzük. A margarint a porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lehûtött pudingot és egyenletes krémmé dolgozzuk össze.

Az elkészült krémbe lazán belekeverjük a gyümölcsdarabokat. A piskótaroládot kitekerjük, megtöltjük a gyümölcskrémmel, majd visszatekerjük. Alufóliába csomagolva hûtõbe tesszük. Tálalás elõtt megszórjuk porcukorral és felszeleteljük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!