2024.03.29. - Auguszta

Babfõzelék

Hozzávalók:

1 csipet ételízesítõ
35 dkg fehérbab konzerv
1 gerezd fokhagyma
2-3 db babérlevél
3 evõkanál finomliszt
3 evõkanál étolaj
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A lecsöpögtetett babot vízben feltesszük fõni. Ízesítjük babérlevéllel, ételízesítõvel.
A lisztbõl, olajból és a fûszerpaprikából rántást készítünk, amibe belemorzsolunk egy kis fokhagymát.

A meleg rántásunkat hideg vízzel felengedve hozzáadjuk a kész babhoz és összeforraljuk.
Feltétnek sült virslit adhatunk hozzá. Ízlés szerint tejföllel tálalhatjuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!