4 db csirkecomb
8 szelet bacon
1,5 kg burgonya
3 fej vöröshagyma
só
szárnyas fûszerkeverék
õrölt bors
õrölt kömény
fokhagyma
rozmaring
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fûszerezzük majd 2-2 szelet baconbe tekerjük. A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát összekeverjük a cikkekre vágott hagymával.
Sózzuk, borsozzuk, szárított rozmaringot és metélõ hagymát szórunk rá. A hagymás burgonya keveréket sütõzacskóba tesszük. Rátesszük a befûszerezett, baconbe tekert csirkecombokat, lezárjuk a zacskókat, megszurkáljuk pár helyen és elõmelegített sütõben szép pirosra sütjük.