2024.04.19. - Emma

Baconbe tekert csirkecombok

Hozzávalók:

4 db csirkecomb
8 szelet bacon
1,5 kg burgonya
3 fej vöröshagyma

szárnyas fûszerkeverék
õrölt bors
õrölt kömény
fokhagyma
rozmaring
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fûszerezzük majd 2-2 szelet baconbe tekerjük. A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát összekeverjük a cikkekre vágott hagymával.

Sózzuk, borsozzuk, szárított rozmaringot és metélõ hagymát szórunk rá. A hagymás burgonya keveréket sütõzacskóba tesszük. Rátesszük a befûszerezett, baconbe tekert csirkecombokat, lezárjuk a zacskókat, megszurkáljuk pár helyen és elõmelegített sütõben szép pirosra sütjük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!