2024.04.19. - Emma

Olasz tatár

Hozzávalók: 20 dkg bélszín, vagy hátszín, 1 tojássárgája, 1 ek apróra vágott hagyma, 1/2 ek citromlé, 1 ek olivaolaj, 1 kk só, 1/2 ek apróra vágott zöldpetrezselyem, 1/2 kk mustár, 2 ek ketchup, 5 szem kapribogyó (összevágva), 5 csepp Tabasco, bors, paprika.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húst néhányszor átdarálom és egy tálba teszem. Hozzáadom a többi hozzávalót és jól átgyúrom. A végén ízlés szerint sózom és borsozom. A hûtõben legalább 12 órán át hagyom érni.

Különféle díszítõelemekkel (itt: metélõhagyma (snidling), olajbogyó, zöldpaprika, bors és majonéz) dekorálom.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!