Hozzávalók: 60 dkg libazúza, 5 dkg olaj, 15 dkg szeletelt gomba, 3 fej hagyma, 3 ek házipaprika, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A zúzát alaposan megtisztítom és megmosom. A zsírban aranysárgára fonnyasztom az apróra vágott hagymát, utána a gombát és néhány keverés után beleforgatom a kockára vágott zúzát.
Sózom, majd idõnként kevergetve, a folyadékot pótolva rövid szafton párolom. Mikor zsírjára sült rászórom a pirospaprikát. Idõnként felöntöm kevés vízzel. Mikor félpuha, belekarikázom a paprikát, a paradicsomot és készre fõzöm.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!