2024.04.25. - Márk

Kecskesajtleves

Hozzávalók: 2 fej vöröshagyma, 1 evõkanál olívaolaj, 1 evõkanál étolaj, 2 kiskanál zúzott fokhagyma (4 gerezd), 10 dkg kockára vágott paradicsom, 20 dkg paradicsomszósz, 1 l húsleves alaplé, 2 kiskanál fokhagyma paszta, 250 ml tej, 120 ml tejszín, 6-8 dkg kecskesajt, 1 / 2 kiskanál reszelt narancshéj, evõkanál. narancslé, 1 / 2 kiskanál só, 1 / 2 kiskanál apróra vágott friss rozmaring.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy közepes lábasban forrósítsuk fel az olajat, majd karamellizáljuk meg benne a hagymát. Keverjük hozzá a fokhagymát, adjuk hozzá a paradicsomot, paradicsomszószt, alaplevet és fokhagyma pasztát.

Forraljuk fel és csökkentsük a hõt.

Fõzzük 1 órán keresztül. Botmixerrel pürésítsük. Adjuk hozzá a tejet, tejszínt, kecskesajtot, narancshéjat, narancslevet és a rozmaringot. Sózzuk ízlés szerint. Fûzzük amíg fellobban.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!