Hozzávalók: 4 dl száraz fehérbor, 1 dl méz, 4 g szegfûszeg, 4 g kardamon, 1 citrom, 4 g gyömbérgyökér, 5 dkg étkezési keményítõ, 1 dl tejszín, 1 dl tejföl.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tejszínt kikeverjük a tejföllel és a keményítõvel. A bort felengedjük 4 dl vízzel, majd hozzáadjuk a citromhéjat és a fûszereket. Amikor felforrt, belekeverjük a tejfölös keveréket. Gõz felett tovább fõzzük, majd amikor kész, belekeverjük a citrom levét és a mézet.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!