2024.04.26. - Ervin

Áfonyás báránygerinc

Hozzávalók: 1 tasak Maggi Tepsis fortélyok Tejszínes-hagymás csirke alap, 1 evõkanál Maggi Húsvarázs ételízesítõ, 2 dl tejszínm 1 dl száraz vörösbor, 1 dl étolaj, csipetnyi tárkony, csipetnyi tarka bors, ízlés szerint só, 20 dkg vegyes erdei gomba, 1 db báránygerinc, 10 dkg vörösáfonya.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A báránygerincet kicsontozzuk, sóval és durvára törött borssal megszórjuk. A gombákat megtisztítjuk és felszeleteljük. Forró olajban a bárányfilét angolosra sütjük, majd melegen tartjuk.

A visszamaradt olajban a gombát megpirítjuk, hozzáadjuk az áfonyát, felöntjük tejszínnel és a vörösborral kikevert MAGGI Tejszínes-hagymás csirke FIX-szel. Ízesítjük tárkonylevéllel, MAGGI Húsvarázs ételízesítõvel. A bárányhúst felszeleteljük, a mártással leöntjük. Burgonyakrokettel körítjük. Tehetünk egy kevés rozmaringot a húsra.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!