2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Francia kulinária

Francia kulinária
Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyûrûjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülõ Franciaország annyira gazdag finom, laktató, folyékony és szilárd.

Zamatos és édes ételkülönlegességekben, hogy még egy ilyen igazán terjedelmes könyv, mint ez, sem elég valamennyi felsorolásához.

Az ország minden sarkában meglestük a kulinária mestereit, hogy végignézzük, megjegyezzük, mitõl minõség a minõség, s hogy megfejtsük az ízek titkát.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A francia tájak szépsége és sokfélesége feltárta számunkra azokat az alapokat, amelyekkel a természet teremti meg az élvezet feltételeit, legyen szó körtérõl, vajról, camembert-rõl vagy pezsgõrõl, langusztáról vagy lencsérõl, borsról vagy csirkérõl.

Mindenütt szeretettel fogadtak, bepillantást engedtek a pincékbe, kamrákba, konyhákba, és megosztották velünk azt a tudást, amivel csak a gyakorlat ajándékozza meg az embert. Nekik köszönhetõ, ha ez a könyv valóban hiteles képet fest a francia életstílusról.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!