Hozzávalók: 1 fej endívia saláta, 2 db golden alma, 1 db kígyóuborka, 3 db paradicsom, 1 csokor zöldpetrezselyem, fél citrom leve, 3 pohár joghurt, 1 dl majonéz, fél marék dióbél, 20 dkg sonka (vagy bacon szalonna), 2 db Knorr petrezselymes ízbomba kocka, 1 kanál olivaolaj.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A joghurtot , majonézt , citromlét egy jó nagy tálba öntöm . Belemorzsolom a Knorr petrezselymes kockákat , símára kikeverem.
A növényi alapanyagokat felaprítom és óvatosan belekeverem a joghurtos mártásba . A sonkát kis kockákra vágom , egy evõkanál olivaolajon pirosra sütöm . Tálaláskor a salátakeverék tetejére szórom.
Jó étvágyat hozzá !
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!