Hozzávalók: 30 dkg étcsokoládé, 30 dkg vaj, 6 tojás, 25 dkg porcukor, csipet só, 12 dkg liszt, ét- vagy tej csokoládé a díszítéshez.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az étcsokoládét összetörjük, és egy lábasban gõz fölött felolvasztjuk. Hozzáadjuk a vajat, és simára keverjük. Robotgéppel összekeverjük a tojást, a cukrot és a sót, majd keverés közben beleszitáljuk a lisztet. Végül hozzáadjuk a csokoládés-vajas krémet, és simára keverjük.
A tésztát egy tortaformába vagy tepsibe öntjük. A sütõt elõmelegítjük 200 fokra, és a tésztát kb. 30 perc alatt készre sütjük, majd hagyjuk kihûlni. Az ízlés szerint választott tej-vagy étcsokoládét nagy lyukú reszelõn lereszeljük, és a sütemény tetejére szórjuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!