2024.04.24. - György

Kínai csirkemellcsíkok

Hozzávalók: 1 kg-os csirkemell, 1+4 ek olaj, 1 ek citromlé, 3 ek szójaszósz, 1/2 kk õrölt feketebors, 3 gerezd fokhagyma, 5 ek keményítõ, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A csirkemellet 1x1 centis keresztmetszetû csíkokra vágom és megsózom. 1 ek olajból, a citromlébõl, a zúzott fokhagymából, borsból és a keményítõbõl egy pácot készítek és ebben hagyom a melleket 3 órán át (hûtõszekrény). Onnét kivéve forró olajban ropogósra sütöm.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!