2024.04.24. - György

Spenót

Hozzávalók: 1 doboz mirelit parajpüré, 1 zsemle, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, kb. 2 dl tej.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Tejbe áztassunk zsemlét, majd egy lábasba rakjuk bele a parajt és az áztatott zsemlét és a tejet. Ízesítsük sóval, borssal, és fokhagymával, majd öntsük fel még 2 deci tejjel Forrásig fõzzük, majd egy botmixerrel pürésítjük, hogy szép sima legyen az állaga.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!